Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΑΛΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!

Για ένα άλλο σαββ/κο,η ζέστη ήταν μεγάλη για μέσα Οκτώβρη.Οι επιλογές δυο: μπανάκι στην θάλασσα ή βόλτα στο Παναρίτι για να δούμε την ομάδα μας,τον Ερμή Κιβερίου.Φυσικά προτιμήσαμε το δεύτερο!!Κατεβήκαμε παραλία για να πάρουμε καφεδάκι από το Summer και με τον Σάββα Θεοδωρίδη της ομάδας[γενικό αρχηγό Γιώργο Σωτηρόπουλο], φύγαμε για το διπλό. Στην διαδρομή ακολούθησε συζήτηση για το πρωτάθλημα και για την ομάδα και συλλέξαμε πληροφορίες εκ των έσω!!!!χαχα!!!! Όλα αυτά με μελωδίες ροκ ιστοριών και αναζητήσεων...

Οι εικόνες στις εξέδρες έδειχναν τί θα ακολουθήσει.60 φίλαθλοι του Ερμή και καμια 20αριά του γηπεδούχου Μίδα. Από νωρίς φάνηκε στο γήπεδο,ποιός είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού.Υπήρχε μόνο μια ομάδα μέσα.(photo 1,2)



Photo 1


Photo 2

Πριν το καταλάβουμε το σκορ είχε γίνει 2-0 (video 1,2) και οι ευκαιρίες χάνονταν η μία μετά την άλλη.(video 3,4,5,6)


Video 1


Video 2


Video 3


Video 4


Video 5


Video 6


Το ενδιαφέρον χάθηκε για την εξέλιξη του αγώνα και η προσοχή μας στράφηκε αλλού!!!!! (video 7)


Video 7


Εύκολο διπλό με 6-0 για τον Ερμή που κυριολεκτικά πέταξε!!!!!!


ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ

mi.krok

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

kalispera!!oi ginekes den asxolounte poli me basket kai akoma kai me to podosfero ... theorountai pio poli antrika athlimata kati to opio g emena den isxii!!
den xero isos na ime k epireasmeni apo to oti xthes ida kati videakia sti facebook page tou lipton ice tea tis tenias klironomos pou ixe sxesi me podosfero!!:))