Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Καλωσορίσατε!!


Αγαπητοί φίλοι,

Η δημιουργία ενός διαδικτυακού "χώρου συνεύρεσης" των απανταχού Κιβεριωτών είναι πλέον γεγονός.
Επειδή εμείς οι Κιβεριώτες λατρεύουμε να μαζευόμαστε σε καφενεία, ταβέρνες κλπ, αυτός ο "χώρος συνεύρεσης" στο internet, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα blog, σαφώς περισσότερο 'ανθρώπινο' από ένα website.

Σε αυτό εδώ το blog, λοιπόν, θα μπορείτε να μαθαίνετε νέα από το χωριό μας , που αφορούν -κυρίως- στις δραστηριότητες των συλλόγων μας (ΑΟ Ερμής Κιβερίου, Χορευτικός Όμιλος Κιβερίου, Μορφωτικός Σύλλογος) αλλά και σε πρόσωπα και καταστάσεις που συμβαίνουν στον τόπο μας.

Κι επειδή οι αναμνήσεις και οι παλιές ιστορίες δεν λείπουν ποτέ από τις συζητήσεις του κάθε Κιβεριώτη, εκτός από την τρέχουσα επικαιρότητα, θα υπάρξουν ειδικές ενότητες στο blog μας, με ιστορίες (αστείες, αξιοπρόσεκτες, σημαντικές) αλλά και φωτογραφίες από το παρελθόν, πρόσφατο ή και μακρινό.

Από τους βασικούς στόχους του blog είναι να έρθουν πιο "κοντά" μας οι Κιβεριώτες που ζουν σε άλλα μέρη της Ελλάδας -και κυρίως στην Αθήνα- αλλά ακόμα πιο πολύ αυτοί του εξωτερικού.

Επίσης, η δημιουργία ενός "συλλογικού" φωτογραφικού υλικού με οτιδήποτε έχει σχέση με το χωριό μας.

Στόχος μας είναι φυσικά και η ανταλλαγή απόψεων, για ό,τι εσείς νομίζετε πως μπορεί να κάνει το Κιβέρι μας καλύτερο.

Περιμένουμε τις δημοσιεύσεις σας, τα νέα σας, τις ιστορίες σας, τα σχόλιά σας, τις φωτογραφίες σας, στη διεύθυνση kiveri2008@gmail.com

Σας ευχαριστούμε

Οι δημιουργοί του blog
Φώντας Γκίκας και Δημήτρης Ρουμελιώτης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή παιδιά! Ως Κυβεριώτισσα θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια με όποιο τρόπο μπορώ καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Καλη αρχή. Τώρα είδα το blog σας και πολυ το χάρηκα. Ερχομαι τόσα χρόνια που ειναι σαν να ειμαι Κιβεριώτισα. Αντε και καλη συνέχεια.