Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

''Καθάρισε'' πάλι ο Μπατάκος.


Για άλλη μια φορά ο παίκτης – προπονητής Νίκος Μπατακος έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και το Κιβερι νίκησε στις καθυστερήσεις τον Πανιώνιο με 3-2.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Πανιώνιο που έδειξε πως δεν μπορεί να κρατήσει το σκορ , αν και προηγήθηκε στις δυο ουσιαστικά επιθέσεις που έκανε .
Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που εμφάνισαν πάλι τις γνωστές αδυναμίες τους στο σκοράρισμα.

Το 0-1 έγινε στο 50΄ με κεφαλιά του Λιακοπουλου ύστερα από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα του Κιβεριου.

Στο 60΄ο Φωτόπουλος ισοφάρισε με κοντινό πλασέ.

Στο 71’ με σουτ του Λιακοπουλου έξω από την περιοχή έγινε το 1-2.

Στο 80’ ο νεοεισελθών Μπρης μετά από καταπληκτική σέντρα
ξυραφιά του νεαρού Ντουτσου Δ. και κεφαλιά πάσα του Μπατακου έκανε το 2-2.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο μετά από έξυπνη πάσα του έμπειρου αρχηγού της ομάδας Κονοπιση Δ. ο Νίκος Μπατακος με μια ενέργεια που θύμισε παλαιότερες εποχές με σουτ στη κίνηση και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι έκανε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 3-2.

Ήταν μια μάλλον ανέλπιστη νίκη σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα με το Κιβερι να έχει αρκετές ευκαιρίες με κυριότερες ένα σουτ του Λάιου που απέκρουσε ο Λαμπρόπουλος και δυο χαμένα τετ-α-τετ του Μπατακου.

ΚΙΒΕΡΙ (Μπατακος) : Χατζηξενοφων, Κουτρουμπης, Σουλελες, Κονοπισης, , Ν.Κατσιρης( 60΄ Ντουτσος), Λεπετζης ,Φωτόπουλος, Ευστρατιαδης, Λάιος , , Μπατακος, Νταβελος(78΄Μπρης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παιβανας) : Λαμπρόπουλος , Κουγιας Γ. ( 70΄Μποσσης), Κουγιας Τ.Χροιδης, Τασαινας , Μητρακος, Δανουσης, Καραμανος, Πεβερετος, Λιακοπουλος (87’ Μπουρδερης), Καζινσκι.



A2 Κατηγορια: 1ος Ομιλος

Ομάδα Αγώνες Βαθμοί Υπέρ Κατά
Τροιζηνιακός 7 15 16 4
Κιβέρι 7 12 12 10
Αχιλλέας 7 9 14 18
Παμμηδεατικός 7 8 9 8
Αργοναύτης 7 7 8 10
Πανιώνιος 7 5 12 21



Δεν υπάρχουν σχόλια: