Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Άποψη αναγνώστη

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΑΝΩΡΩΠΙΝΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΟΙ Ή ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΧΟΡΑΝΕ ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ (ΕΚΛΟΓΕΣ) ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ.ΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ................ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
με τις λιγοστες γνωσεις που εχω και οσο την ουσια του προβληματος γνωριζω.

ΦΙΛΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ

2 σχόλια:

Fondeus είπε...

Αγαπητέ φίλε,
επειδή κάπου στην επιστολή σου αναφέρεις τη λέξη "λέτε"...Δε λέμε εμείς.
Εμείς στο blog απλώς παραθέσαμε ένα άρθρο της εφημερίδας "Αναγνώστης Πελοποννήσου". Το άρθρο αυτό είναι άποψη του δημοσιογράφου που το συνέταξε και όχι του blog. Όταν νιώσουμε έτοιμοι σαν διαχειριστές και κρίνουμε σκόπιμο να πούμε τη δική μας γνώμη θα το κάνουμε.Προς το παρόν είμαστε ανοιχτοί σε κάθε έναν που επιθυμεί να γράψει (σεβόμενοι την ανωνυμία του αν το θελήσει). Σου ξαναλέω,παραθέτουμε απόψεις, δεν διαμορφώνουμε απόψεις.

2ον) Όσον αφορά την "ψηφοφορία". Δεν έχει σκοπό να επηρρεάσει κανέναν. Δεν ψηφίζω εγώ, οι επισκέπτες του blog ψηφίζουν. Μπορεί μεν η διατύπωση του ερωτήματος 'Υπέρ ή Κατά' να είναι τέτοια που να αφήνει κενά ενδεχομένως στο μέσο επισκέπτη, κι αυτόν που δεν ξέρει λεπτομέρειες αλλά δεν δέχομαι ότι έχει λαικίστικο χαρακτήρα που μπορεί να επηρρεάσει τον κόσμο.

roudi είπε...

θα προσθετα συμπληρωματικα στο σχολιο του fondeus οτι το θεμα της κοπης των πευκων ανοιχτηκε εξ΄αιτιας του δημοσιευματος της εφημεριδας.
Πιθανον απο αρκετους να θεωρηθει ''δευτερευον θεμα '' σε σχεση με αλλα προβληματα που απασχολουν τους κατοικους του χωριου μας αλλα ηταν μια ευκαιρια να ανοιξει μια συζητηση γι΄αυτο .
Οσο και για τα αλλα σημαντικα που μας απασχολουν ελπιζω κα καταγραφουν αποψεις που θα πυροδοτησουν νεες συζητησεις.